Chalet Dordogne Frankrijk - omgeving groen. Le verdoyer champ romain. www.chalet-kasteelcamping-dordogne.nl


Chalet

Het chalet, op de tweede recente foto met overdekte veranda en mooie vaste barbecue.

Je kunt gezellig en lang buiten zitten bij een vuurtje. In de voorjaarsvakantie krijgt het chalet een complete makeover en zullen er nieuwe fotos komen. Buiten blijft zoals het is.


Kasteel

Glijbaan met kasteel op de achtergrond. Verder 3 buitenzwembaden: groot zwembad, iets kleiner kinderbad en nog iets kleiner peuterbadje. gehele cpomplex met houten hekwerk omheind. Naast het zwembadcomplex nog een apart overdekt zwembad. In het kasteel heerlijk eten en drinken.Achter het kasteel zit een pleintje waar de annimatie en gezellige avonden worden georganiseerd. Leuke lokale bands en artiesten,gezellige bar en voor de kids een speelhonk met een airhockey , en diverse speelautomaten. 
Camping

Tennisbaan.

Zwembaden met grote glijbaan (ligstoelen, ijsverkoop, toiletten, omheind met 1 ingang dus overzichtelijk en veilig met kleine kinderen).

Volleybalveld.

Basketbal.

Voetbal.

Vissen in vis- zwemmeer met prachtige natuur.

Rondleiding en mooi uitzicht in het kasteel.

Veel groen op de hele camping!

Op de camping is een animatieteam die activiteiten organiseert waar je gewoon bij kan aansluiten. Soms kun je je inschrijven voor een excursie zoals klimmen, ponyrijden, paintball.

Verder kun je bij de receptie van de camping vragen om je eigen uitstapje te reserveren zoals bijvoorbeeld kanoën in Brantôme of de Vélorail. Bij de receptie liggen ook allerlei folders van utistapjes in de omgeving.

 


Activiteiten in omgeving

Kanoroutes bij Brantôme.

Ponyrijden in Milhac.

Klimmen in prachtig klimbos in Sauvignac de Nontron (op 10 km).

Perigueux bezoeken, een prachtige stad.

Middeleeuws dorpje St Jean-de Cole.

Dorpje uit W.O II met groot informatiecentrum en nederlandse audiotour erbij: Oradour súr Glane.

Grotten van Villars

Woensdagmarkt van Piegút (ochtend).

Vrijdagmarkt in Nontron (ochtend).
Omgeving camping

Avontuurlijke omgeving: In Champs-Romain zelf kun je naar Saud du Chalard. Een mooie niet al te lange wandeling door het bos en uiteindelijk kom je bij een riviertje vol grote keien waar je even lekker kunt zitten en de kinderen leuk kunnen klauteren.

Sportieve omgeving: Op de camping zelf kun je sporten. Er zijn fietsen te huur en in Champs-Romain is een golfterrrein. In St Esteph, een dorpje vlakbij is ook nog een groot recreatiemeer.

In St Pardoux is een supermarkt. In Nontron is een Super-U en iets voorbij de super-U ligt de Lidl. Nog een paar honderd meter verder ligt de Intermarché.

In de voorjaarsvakantie komen er neiuwe meubels in.
In de voorjaarsvakantie 2020 komen er niewe meubeks in.
Top pagina